Strateginen suunnittelu

Vauhtia liiketoimintaan datan avulla, tiekartta kohti digitalisaatiota.

Visio, strategia ja mittarit. Avaimet onnistuneeseen matkaan kohti tavoitteita. Haluamme olla tukemassa ja mahdollistamassa organisaatiosi strategian toteuttamista digitalisaation kehittämisen ja datan laajamittaisen hyödyntämisen avulla.

Johdamme liiketoiminnan strategiasta keinot, joilla tavoitteiden toteutumista saavutetaan digitaalisaation sekä datan hyödyntämisen avulla. Muutosmatka rakennetaan mitattavaksi, jolloin hyötyjen toteutuminen on todennettavissa koko kehittämispolun ajan.

Osaamisemme avulla palvelemme näillä alueilla

 • Digi- ja datastrategia

  Liiketoiminnan tavoitteita tukevat organisaation digi- ja datastrategiat toimivat tiekarttana muutosmatkalla.

  Digi- ja datastrategiat on johdettu suoraan organisaation strategiasta, mahdollistaen tavoitteiden toteutumista digitalisaation keinoin.

  Digi- ja datastrategioiden avulla saadaan digitaaliset ratkaisut aidosti sidottua liiketoiminnan kehittämiseen ja tavoitteisiin, ja data hyödynnettyä niin, että siitä saadaan kaikki potentiaali irti.

 • Tekoälyn hyödyntäminen liiketoiminnassa

  Jos haluat, että tekoälysi toimii, soita meille!

  Miten tekoäly parhaiten istuu yrityksesi toimintaan, mistä saadaan suurimmat hyödyt?

  Automaattisen päätöksenteon mahdollisuudet, prosessien automatisointi ja koneoppiminen – asiantuntijamme auttavat aina tekoälyn hyödyntämisen suunnittelusta teknisten ratkaisuiden toteutukseen saakka.

 • Palveluiden digitalisointi

  Palveluiden digitalisoinnin suunnittelu sekä tekniset ratkaisut. Palveluprosessien kehittäminen ja optimointi, palveluiden käytettävyyden ja saatavuuden varmistaminen sekä digitaalisten palveluiden toteutus.

  Modernit ja käytettävät digitaaliset palvelut aina palveluprosessien suunnittelusta ja mallintamisesta teknisten ratkaisuiden kehittämiseen ja käyttöönottoihin.

Yhteydenotto

Markku Koponen

Chief Commercial Officer (CCO)
markku.koponen@spartaconsulting.fi
puh. +358 50 346 0025

Ota yhteyttä