Palvelut

Data on perusedellytys digitaaliselle liiketoiminnalle ja transformaatiolle. Datan kehittämisen taustalla on aina liiketoiminnan tarve. Me keskitymme tämän tarpeen ratkaisemiseen. Kestävästi ja pitkällä aikajänteellä.

Työmme lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeet, toimintaympäristö ja jo käytössä olevat teknologiat. Saamme aikaan kestäviä tuloksia, jotka palvelevat digitalisaation tavoitteita nyt ja tulevaisuudessa.

  • Ymmärrämme strategiset tavoitteet ja niihin liittyvät haasteet. Olemme työskennelleet Suomen suurimpien yritysten kanssa erilaisten toimialojen, hankkeiden ja toimintaympäristöjen parissa.
  • Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen tiedonhallintaan. Tavoitteemme on saattaa data palvelemaan asiakkaan liiketoimintaa ja prosesseja. Tämän tavoitteen saavuttamisessa teknologia on mahdollistaja, ei itse tarkoitus.
  • Keskitymme asiakkaan hyötyyn. Teknologiariippumattomana toimijana työmme tähtää asiakkaan etuun, ei edustamiemme tuotteiden myyntiin.
  • Osaamisemme kattaa yleisimmät teknologiat ja alustat. Siellä missä emme voi tarjota parastamme, kattava kumppaniverkostomme täydentää palveluitamme.
  • Työmme tärkein mittari on asiakkaalle tuotettu arvo. Tämän arvon toimittamiseen sitoudumme.

Toimintatapa

Uusi palvelu, tehokkaampi raportointi tai digitaalinen muutos. Tavoitteesta riippumatta teemme asioita tavoilla, jotka todistetusti toimivat.

Lue lisää

Prosessit

Digitaalinen liiketoiminta perustuu dataan. Dataan liittyvien prosessien perimmäinen tavoite on datan hyödyntämisen esteiden poistaminen.

LUE LISÄÄ

Järjestelmät

Datan kerääminen, säilöminen ja käsittely tapahtuu järjestelmissä. Oikeat järjestelmät oikeassa paikassa tekevät datan keräämisestä ja hyödyntämisestä helppoa.

Lue lisää

Data

Digitaalinen liiketoiminta perustuu dataan. Dataan, joka palvelee liiketoimintaa. Dataan, joka mahdollistaa kasvun ja kehittämisen.

LUE LISÄÄ