Palvelut

Data on perusedellytys digitaaliselle liiketoiminnalle ja transformaatiolle. Datan kehittämisen taustalla on aina liiketoiminnan tarve. Me keskitymme tämän tarpeen ratkaisemiseen. Kestävästi ja pitkällä aikajänteellä.

Työmme lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeet, toimintaympäristö ja jo käytössä olevat teknologiat. Saamme aikaan kestäviä tuloksia, jotka palvelevat digitalisaation tavoitteita nyt ja tulevaisuudessa.

  • Ymmärrämme strategiset tavoitteet ja niihin liittyvät haasteet. Olemme työskennelleet Suomen suurimpien yritysten kanssa erilaisten toimialojen, hankkeiden ja toimintaympäristöjen parissa.
  • Olemme erikoistuneet kokonaisvaltaiseen tiedonhallintaan. Tavoitteemme on saattaa data palvelemaan asiakkaan liiketoimintaa ja prosesseja. Tämän tavoitteen saavuttamisessa teknologia on mahdollistaja, ei itse tarkoitus.
  • Keskitymme asiakkaan hyötyyn. Teknologiariippumattomana toimijana työmme tähtää asiakkaan etuun, ei tuotteiden myyntiin.
  • Osaamisemme kattaa yleisimmät teknologiat ja alustat. Siellä missä emme voi tarjota parastamme, kattava kumppaniverkostomme täydentää palveluitamme.
  • Työmme tärkein mittari on asiakkaalle tuotettu arvo. Tämän arvon toimittamiseen sitoudumme.

Tiedonhallinnan konsultointipalvelut

Kumppanisi tiedonhallinnan laajamittaiseen kehittämiseen ja hyödyntämiseen, konsultointipalvelut aina data governancesta teknisempään konsultointiin.

LUE LISÄÄ

Data- ja analytiikkaratkaisut

Digitaalinen liiketoiminta perustuu laadukkaaseen dataan ja siihen, miten dataa saadaan hyödynnettyä osana toimintaa ja päätöksentekoa. Ketterät ja skaalautuvat ratkaisut tietojen hallintaan ja kehittyneeseen analytiikkaan.

LUE LISÄÄ

Strateginen suunnittelu

Digitaalisuuden ja datanhallinnan kehittäminen linjassa liiketoiminnan tavoitteiden kanssa. Strateginen tiedonhallinnan ja ratkaisuiden kehittäminen sekä palveluiden asiakaslähtöinen digitalisointi. Strategisessa tiedonhallinnan suunnittelussa ja ratkaisukehityksessä huomioidaan lisäksi tekoälyn hyödyntämismahdollisuudet liiketoiminnan kehittämisessä.

LUE LISÄÄ

Projekti- ja muutoskonsultointi

Projektinhallintaosaaminen aina laajoista kehittämishankkeista teknisempiin käyttöönottoprojekteihin. Ketterien menetelmien hyödyntäminen ja kehitystiimien ohjaaminen. Kumppanisi muutoksen valmistelussa ja läpiviennissä.

LUE LISÄÄ