Roche

SharePoint-intranetin kokonaisvaltainen uudistaminen

Sisäiset materiaalit järjestykseen

Roche on maailmanlaajuinen lääketieteellisten ja diagnostisten ratkaisujen tarjoaja. Rochella on toimipisteitä ja toimintoja ympäri maailman. Pohjoismaissa etenkin Suomen ja Viron toimipisteet tekevät tiivistä yhteistyötä. Tämän yhteistyön päivittäisissä toiminnoissa yrityksen intranet-alustalla on keskeinen rooli.

Päivittäistoiminnan vaatimusten lisäksi intranet-ratkaisulle asettivat vaatimuksia myös konsernitason ohjeistus, sekä lääkkeiden markkinointimateriaalien historiatietoja koskevat lainsäädännön vaatimukset. Sparta auttoi Rochea uudistamaan SharePoint-ympäristönsä vastaamaan uusia vaatimuksia, samalla kehittäen sen sisällön hallintaa koskevia prosesseja ja toimintatapoja.

Yhteistyö

SharePoint-päivityksen yhteydessä käytiin läpi koko intranetin sisältö, sekä arvioitiin kunkin sivun ja sisällön tarpeellisuus. Osa sisällöstä voitiin ohjata globaalin intranetin puolelle, jolloin maaorganisaation vastuita sisällön ylläpidosta voitiin keventää. Lisäksi kartoitettiin kaikki yhteystietoja sisältävät sivut, jotka muutoksen yhteydessä linkitettiin samaan keskusjärjestelmään. Näin tietoja voidaan jatkossa pitää helposti ajan tasalla. Myynnin ja markkinoinnin materiaaleille määriteltiin selkeät arkistointikäytänteen niiden lakisääteisen jäljitettävyyden varmistamiseksi.

Uudelle alustalle ilman katkoksia

Varsinainen siirtyminen uuteen vain tarkastettua, korjattua ja ajantasaista tietoa sisältävään ympäristöön toteutettiin ilman palvelukatkoja. Siirtymän yhteydessä koulutettiin Rochelle myös uudet pääkäyttäjät. Lisäksi organisaatiolle luotiin selkeät ja helppokäyttöiset koulutusmateriaalit jaettavaksi peruskäyttäjille.


Tulokset

300
Vanhentuneen sivun poistaminen
90+
Kontaktilistan hallinnan keskittäminen
10
Uuden pääkäyttäjän kouluttaminen
Toteutuksen asiakasarvosana

Mitä asiakkaamme oli mieltä projektista?

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä