Projekti- ja muutoskonsultointi

Projektit ketterästi ja tehokkaasti maaliin!

Kehittäminen tapahtuu usein projekteissa ja vaatii onnistuakseen kokeneen projektiammattilaisen. Meiltä löydät projektipäällikköpalvelut sekä laajojen kehittämishankkeiden vetämiseen, että myös rajatumpiin teknologiahankkeisiin. Toimimme sujuvasti ketterillä menetelmillä, ja ohjaamme projekteja varmalla otteella.

Sekä projekteihin että muiden muutosten läpivientiin tarvitaan vahvaa ja ihmislähteistä otetta. Meiltä löydät myös muutoksen läpiviennin ammattilaiset oman organisaatiosi tueksi.

Osaamisemme avulla palvelemme näillä alueilla

 • Projektien ja muutosten johtaminen

  Projektiammattilaisemme sekä laajojen kehittämishankkeiden että yksittäisten projektien vetämiseen. Projektipäällikköpalvelumme mahdollistavat kokeneet projektipäälliköt sekä toiminnan kehityshankkeden että teknisten kehitysprojektien ohjaamiseen, usein ketteriä projektimenetelmiä hyödyntäen.

  Kokeneet konsulttimme auttavat yrityksesi muutosmatkalla muutokset valmistelussa, johtamisessa ja jalkauttamisessa. Muutoksen suunnittelu, tähän liittyvien tarvittavien toimenpiteiden tunnistaminen ja suunnittelu sekä käytäntöönvienti – muutoksen mittaamista unohtamatta. Näistä on onnistunut muutos tehty.

 • Ketterät toimintamallit ja tiimien johtaminen

  Ketterästi kehittäen ja arjessa. Ketteryys on ennenkaikkea tapa ajatella ja toimia, sekä keino hallita kompleksisia kokonaisuuksia. Ketterän toimintamallin käyttö ei rajoitu pelkästään järjestelmien kehitysprojekteihin, vaan ketteriä menetelmiä voidaan hyödyntää osana organisaation kehittämistä laajemminkin, sekä osana tuotteiden hallintaa.

  Sovitamme ketterien menetelmin hyödyntämistä organisaatioiden tarpeisiin sekä koulutamme näitä osaksi toimintaa (Agile, Scrum, SAFe), oli sitten kyse jatkuvasta toiminnan kehittämisestä tai rajatummista kehitysprojekteista. Toimimme luontevasti Scrum masterin roolissa, sekä ohjaamme ketterää kehitystiimiä.

 • Muutosvalmennukset ja kouluttaminen

  Muutosvalmennukset tukenasi muutoksen jalkauttamisessa organisaatioon, ihmislähtöinen muutoksen läpivienti ja sparraaminen. Valmennukset ja koulutukset liittyen mm. tiedonhallintaan, prosessien uudelleen suunnitteluun sekä teknisiin ratkaisuihin. Koulutukset sovitetaan aina asiakkaan tarpeisiin ja näkökulmaan.

Yhteydenotto

Markku Koponen

Chief Commercial Officer (CCO)
markku.koponen@spartaconsulting.fi
puh. +358 50 346 0025

Ota yhteyttä