Tiedonhallinnan jantteri

Etsimme iskujoukkoihimme uutta soturia, joka palaa halusta tuoda näkemystä ja selkeyttä asiakkaiden informaationhallinnan maailmaan. Syttyykö sydämesi laatikoiden piirtämisestä tai saako aivonystyräsi kehräämään informaatioarkkitehtuurin ja tietomallien salojen avaaminen muille?

Ymmärrät liiketoimintaa ja olet jo kokenut prosessien kehittäjä. Sinulta löytyy syväosaamista informaationhallinnasta ja hahmotat kokonaisuuksia. Pystyt tekemään ratkaisukonsepteja teknologia riippumattomasti ja hanskaat muutosprosessien läpiviemisen. Omaat kokemusta erilaisista toimialoista ja projekteista ja olet näin kerryttänyt näkemystä parhaista toimintatavoista kussakin tilanteessa. Osaat kertoa asiasi niin, että kaikki ymmärtävät tekkikaverista toimariin – solkkaat ja tulkkaat siis sujuvasti sekä liiketoimintaa että IT:tä.

Sparta luo perustuksia digitaaliselle tulevaisuudelle. Ilman laadukasta dataa jonka päälle rakentaa, ei saada aikaan kestäviä ja pitkälle kantavia ratkaisuja. Spartalaisena soturina tehtäväsi on viedä asiakkaalle uutta osaamista ja siirtää se heidän käyttöönsä. Spartalaisena katsot kokonaisuuksia ja haastat toiminnan siellä, missä näet mahdollisuuden kehittää. Spartalainen pyrkii yksinkertaistamaan asioita ja tekemään niistä ymmärrettäviä.

 

Meillä saat olla itsenäinen asiantuntija sillä esimiehiä ja välijohtoa ei ole. Meillä viihtyvät spartalaiset, jotka ovat halukkaita hyppäämään monenlaisiin projekteihin. Välttelemme sisäistä byrokratiaa ja keskitymme sen sijaan rentoon meininkiin. Meillä henkilöstö rakentaa yhdessä Spartaa. Omalla toimistolla on aina tarjolla kuuntelevia korvia ja huonoja vitsejä. Vaikka otamme työt vakavasti, itseämme emme niinkään. Rempseiltä ja asiantuntevilta kavereilta saa aina tukea kun sitä tarvitsee.

Tule osaksi spartalaisten sotureiden valiojoukkoja luomaan parempaa digitaalista tulevaisuutta – yhdessä samanhenkisten paremman tiedon esitaistelijoiden kanssa!

Ps. Etsimme ensisijaisesti mukavia työkavereita mukavien työkavereidemme joukkoon. 🙂


Oletko seuraava spartalainen soturi?
Ilmianna itsesi ja olemme sinuun yhteydessä!

Huom! Ei tarvetta pitkälle työhakemukselle. Täytä alle vain yhteystietosi ja liitä mukaan joko CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Työhakemus
Kysymyksiä? Vastaamme mielellämme!

Elina Haapamäki

HR & Recruitment

elina.haapamaki@spartaconsulting.fi

Puh. +358 405113165