Sinulle tekemämme arvolupaus luo meille toimintavan ja asenteen, jota tällä alalla kaivataan kipeästi lisää.
Vaalimme palvelemisen ihannetta sekä liike- ja ammattimoraalia. Teemme parhaamme jokapäiväisessä työssämme.

  • 56475

    Työtuntia vuodessa

  • 251

    Työpäivää vuodessa

  • 30

    Spartalaista

Sparta Consulting logo

Luota, hyödynnä, johda ja suojele

Spartan filosofia on, että liiketoimintatiedon tulee olla luotettavaa, sitä on hyödynnettävä kilpailuetua tuottavalla tavalla, johdettava oikein sekä suojeltava tehokkaasti.

Sparta on perustettu, koska halusimme luoda itsellemme sellaisen työpaikan, jossa olemme aina halunneet olla töissä. Spartan tarjoaa tiedonhallinnan ratkaisuja valtavirrasta poikkeavan rehellisesti. Spartassa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla liiketoiminnan ymmärrys, informaationhallinta ja kyberturvallisuus. Liiketoiminta-arkkitehtuuri ja informaatioarkkitehtuuri ovat ajattelussamme saumattomasti samaa kokonaisuutta. Näemme myös turvallisuuden ja organisaation riskinhallinnan vahvasti saman paketin osina. Spartan osaaminen kattaa ainoana Suomessa saumattomasti tiedon elinkaaren kaikki vaiheet.

Sparta on henkilöstönsä omistama kasvuyritys. Yhtiössä työskentelee alan johtavia asiantuntijoita ja kasvustamme johtuen, etsimme jatkuvasti alan parhaita liittymään joukkoomme. Yhtiön toimitusjohtajana toimii Sakari Sanaksenaho. Asiantuntijoillamme on pitkä kokemus vaikeistakin toimitapamuutosten määrittämisestä ja muutosjohtamisesta hyvin erityyppisissä organisaatioissa. Teknologia on merkittävä tekijä toiminnankehityshankkeissa ja paras hyöty teknologiasta saadaan kun ihmiset saadaan muutokseen mukaan. Tässä Sparta on paras.

Out icon 

Osaamisen siirto

Spartalaisen tehtävä on tuoda asiakkaalle uutta osaamista ja siirtää tämä osaaminen asiakkaan käyttöön. Tavoitteena on luoda ratkaisu, joka on kestävä ja jolla on merkitystä pidemmälle aikavälille. Osaaminen siirtyy ja tulosta syntyy projektin päättymisenkin jälkeen.

Waterdrop icon 

Maanläheisyys

Spartalainen voi toki ajautua filosofiseen debattiin ja väitellä kokonaisarkkitehtuurin syvimmästä olemuksesta. Joskus suuria ajatuksia tarvitaan oikean suunnan löytämiseksi. Toiminnassaan spartalainen pyrkii kuitenkin yksinkertaistamaan asiat omaksuttaviksi, toteutettaviksi palasiksi.

Gears icon 

Toiminta

Spartalainen on suora puheissaan ja teoissaan. Suurimmassa osassa toimeksiantojamme asiakkaalla on ongelma, joka tulee ratkaista. Niinpä me ratkaisemme sen oikeasti, emmekä puhu ongelmaa puhtaaksi. 

 Boxes icon

Monialaosaaminen

Toimialaan erikoistumalla saadaan aikaan vain seisahtuneisuutta ja näkemyksen köyhyyttä. Me tiedämme kokemuksesta, että usealla eri alalla toimimalla kerääntyy työkalupakkiin nopeammalla tahdilla tehokkaampia tapoja toimia.

 Eye icon

Rehellisyys

Valitse mielummin menetys kuin häpeällinen voitto. Menetys tuo murhetta vain kerran, mutta häpeä on pysyvää (Khilon). Joskus spartalainen huomaa, että asiakas on lähdössä tekemään jotain merkityksetöntä. Näissä tilanteissa spartalainen kertoo miten asiat ovat ja mihin tuo mahtava energia kannattaa suunnata.

Spartalaisen tehtävä on tuoda asiakkaalle uutta osaamista ja siirtää tämä osaaminen asiakkaan käyttöön. Spartalainen katsoo kokonaisuuksia ja haastaa toiminnan siellä, missä näkee mahdollisuuden kehittää. Spartalainen pyrkii aina parempaan. – Ever to excel.