Ura

Sparta on perustettu, jotta meillä on juuri sellainen työpaikka jossa itse haluamme olla töissä. Tänään. Huomenna. Tulevaisuudessa. Sparta on henkilöstönsä omistama kasvuyritys, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan siihen millaiseksi yritys rakentuu.

Parempia töitä ja työkavereita

Meillä Spartalla konsultit pääsevät tekemään heille itselleen mielekkäitä projekteja. Tämän nimeen vannomme, kautta miekan ja keihään. Soturimme siis pääsevät itse vaikuttamaan taistelunsa ja taistelukenttiensä valintaan.

Arvon tuottaminen asiakkaalle on meille sydämen asia. Otamme arvolupauksemme tosissaan. Meillä saa (toki järjen rajoissa) sanoa, jos asiakas on väärässä. Kokemuksen ja asiantuntijuuden syvällä rintaäänellä kehtaamme moisia sanoa ja uskomme, että lopputulos on lopulta näin myös asiakkaalle parempi.

Töihimme suhtaudumme intohimoisesti ja asiaankuuluvalla vakavuudella. Turhasta pönöttämisestä meillä ei kuitenkaan piitata lainkaan. Huonoista vitseistä tosin ehkä liiaksikin. Spartassa kaikki ovat samanarvoisia ja saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Yksinäinen soturi ei pitkälle pötki, vaan voitot saavutetaan yhdessä. Menestys rakennetaan toimimalla rinta rinnan niin toistemme kuin asiakkaidemmekin kanssa. Yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta.


Spartalaisten sanomaa

Toteutamme vuosittain Siqni-kyselyn kuullaksemme mitä mieltä spartalaiset todella ovat. Kysely tutkii millaiset asiat spartalaiset kokevat itselleen merkityksellisiksi ja miten nämä asiat toteutuvat päivittäisessä työssä. Seuraavat asiat koetaan meillä erityisen merkityksellisiksi:

Työpaikan vahva yhteishenki
Työympäristö, jossa voi olla oma itsensä
Organisaation edustama arvomaailma
Vapaus tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta
Mielekkäät työtehtävät
Vaikutusmahdollisuudet omaan työhön ja työympäristöön
Ammattitaitoiset kollegat

Sparta sai ensimmäisten joukossa Future Workplaces 2020 -sertifikaatin.
Sertifikaatti kertoo työpaikkojen edelläkävijöistä ja se ansaitaan, kun oman työpaikan yrityskulttuuria on johdettu poikkeuksen hyvällä työntekijäymmäryksellä.


Kiinnostuitko?
Jätä tietosi ja olemme yhteydessä!

Huom! Pitkä työhakemus tai hakukirje ei ole pakollinen! Riittää, että täytät lomakkeeseen yhteystietosi ja liität mukaan joko CV:si tai LinkedIn-profiilisi.

Kysymyksiä? Vastaamme mielellämme!

Sparta on mukana paremman rekrytoinnin puolesta -hankkeessa

LUE LISÄÄ