Taktiikka

Yhteinen toimintatapa varmistaa osaamisen ja menetelmien mahdollisimman tehokkaan hyödyntämisen. Spartalainen taktiikka varmistaa, että voimavarat kohdistetaan oikein ja lopputulos tuottaa todellista hyötyä.

näkymä

Taktiikkamme ytimessä on rajamuurit ylittävä näkymä – jaettu näkemys siitä miten prosessit, tieto ja järjestelmät toimivat yhdessä. Tämä näkemys auttaa ymmärtämään miten niitä tulee yhdessä kehittää liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamiseksi.

Yhteistyö

Jaettu ymmärrys varmistaa, että tavoitteita kohti edetään yhtenä rintamana. Tuloksiin päästään, kun kaikki osapuolet jakavat yhteiset tavoitteet ja ymmärryksen niiden saavuttamisen edellytyksistä. Tarjoamme asiakkaallemme alustan jolla kuvata kaikki tavoitteeseen liittyvät osatekijät yhteisessä ympäristössä – projektin aikana ja sen jälkeen.


Rakenne

Taktiikkamme perustuu neljään vaiheeseen. Kunkin vaiheen tarkka sisältö riippuu kulloinkin käsillä olevasta haasteesta.

1

Määritä

Tavoitteen määrittäminen lähtee liiketoiminnan tarpeista. Autamme ymmärtämään mitä tämä tarkoittaa informaation ja teknologian tasoilla.

2

Kuvaa

Spartalla on uniikki teknologia joka mahdollistaa tiedon, prosessien ja teknologian välisten suhteiden kuvaamisen samassa ympäristössä. Tämä auttaa liiketoiminnan tavoitteiden saattamisessa konkreettisiksi toimintasuunnitelmiksi.

4

Varmista

Muutosten valmistuttua tulee varmistaa, että sen hyödyt eivät katoa tai vain yksinkertaisesti unohdu. Sparta tarjoaa keinot ja teknologian varmistaa, että prosessit toimivat suunnitellulla tavalla.

3

Toteuta

Kun tavoitteet ja ympäristö on kuvattu niin, että ne ymmärtää sekä teknikko että toimitusjohtaja. Muutokset voidaan toteuttaa sujuvasti, nopeasti ja yhteisymmärryksessä.