19
Kesä

Spartan perinteiset jokitalkoot!

Sparta järjestää jälleen lauantaina 15. syyskuuta perinteiset jokitalkoot.

Päivän teemana on Virtavesien hoitoyhdistyksen kanssa yhteistyössä toteutettava puron kunnostamisprojekti. Ehostamme puron asukkien elinympäristöä siirtämällä kiveä ja soraa sen pohjalle. Näin ehkäisemme umpeenkasvua, lisätään lisääntymissoraikkoja ja reviirejä taimenen poikasille ja isommillekin kaloille, sekä taataan kaunis solina ja luonnon monimuotoisuus jatkossakin.

Tänä vuonna kohteemme on Helsingin Mellunkylässä Länsimäentien kupeessa. Paikalle kävelee Mellunmäen metroasemalta 15 minuutta. Autolla saapuvat voivat pysäköidä Mellunmäen koulun pihalle. Tarkka sijainti linkin takaa: https://goo.gl/maps/E3De8QocEEv

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaamme virkistymään luonnossa ja tekemään hyvää! Paikalle voi saapua kello 10.00 alkaen, perheen ja ystävien kera. Työt lopetellaan arviolta kello 18.00. Osallistua voi kukin kykyjensä ja aikansa puitteissa. Puron kunnostus tapahtuu kevyesti ja mukavasti puuhaamalla, välillä kahvia ja eväitä nauttien.

Materiaalit ja tarvittavat työkalut on toimitettu paikalle jo valmiiksi. Mukaan tarvitset sään mukaiset vaatteet jotka saavat hieman likaantua, sekä pitkävartiset kumisaappaat, vaelluskengät tai vastaavat jalkineet.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: merja.tarvainen@spartaconsulting.fi

Lisätietoja tarjoaa:

Virtavesien hoitoyhdistys: http://www.virtavesi.com/

Spartan luontolähettiläs: Merja Tarvainen, merja.tarvainen@spartaconsulting.fi