Soturit

Spartan rivit koostuvat alansa rautaisista ammattilaisista. Liittyessään Spartaan, he ovat sitoutuneet arvolupaukseemme ja omaksuneet spartalaisen asenteen.

Osaaminen

Spartalaisten osaamisalueisiin kuuluvat muun muassa:

  • Projektinhallinta ja -johtaminen
  • Teknologiavalinnat ja kilpailutusten tukeminen
  • Tieto- ja järjestelmäympäristöjen kartoittaminen ja kuvaaminen
  • Tiedonhallinnan eri osa-alueiden metodologiat
  • Muutosjohtaminen
  • Koulutukset
  • Advisory-toiminta

Mitä nämä tarkoittavat? Katso tiedonhallinnan sanastomme!


asenne

Työmme otamme vakavasti, itseämme emme niinkään. Tavoitteenamme on synnyttää asiakkaalla aito innostus tekemiseen, ja siirtää osaamisemme heille. Tämä vaatii  ennakkoluulotonta asennetta sekä todellista halua ymmärtää asiakkaan toimintaa ja haasteita.

teot

Jotta voimme lunastaa lupauksemme, jokainen Spartalainen on alansa rautainen ammattilainen. Jokainen soturimme kantaa mukanaan vankkaa osaamista liiketoiminnan ja tiedonhallinnan kehittämisestä. Projekteihin värväämme sotureistamme ne, joiden taidot parhaiten palvelevat asiakkaan tarpeita.


Joitakin sotureistamme

Matti Vuorema

CRM & Technology

LinkedIn profiili

Datamassojen yhdistäminen, niiden analysointi ja löydösten hyödyntäminen liiketoiminnassa on Matin erikoisosaamista. Oli kyse sitten ETL:n konfiguroinnista, Data Lake:n rakentamisesta tai datalähtöisen liiketoimintakonseptin luomisesta, haasteita lähestytään ratkaisunkiilto silmissä. Matin työkokemus kattaa kaikenlaista, aina  IT-palveluiden ylläpidosta mediakonsernien asiakastietomassojen käpistelyyn. Tällaisella taustalla syväänkään päätyyn sukeltaminen ei tuota ongelmia. Matin snorkkeli pysyy pinnan puolella tyrskyistä huolimatta. Töiden ulkopuolella Matti viihtyy kolvi sauhuten rakenteluprojektien parissa, tai kuntoilun merkeissä kamppailulajeja treenaillen.

Lue lisää

Antti Ollikainen

BI & Architectures

LinkedIn profiili

Intohimoinen tiedonhallinnan, datan ja analytiikan osaaja, joka ei usko valmiiseen maailmaan vaan jatkuvaan kehittymiseen ja uuden oppimiseen. Antilla kattava osaamishistoria käytännön näpräilystä aina isojen viivojen piirtämiseen. Hän ymmärtää niin prosesseja, teknologiaa kuin ihmisiä. Jatkuvan kehittymisen lisäksi Antin toimintaa ohjaa halu ymmärtää toimintaympäristö ja haasteet perinpohjaisesti. Antti keksii mahdollisimman yksinkertaiset ja käytännönläheiset ratkaisut halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Konsultoinnin lisäksi Antti vastaa meillä työkalukehityksemme käytännön tekemisestä Product Owner -tittelillä. Antin tyyli heijastuu myös vapaa-ajan harrastuksiin, joihin lukeutuu niin tanssia kuin kvanttifysiikkaa – sekä teoriassa että käytännössä.

Lue lisää

Anne Koikkalainen

Customer Data Management

LinkedIn profiili

Teknologia- ja liiketoimintaosaamisen harvinainen yhdistelmä, jolle keskinkertaisuus ei ole vaihtoehto – asiat joko tehdään oikein tai sitten ei kannata ruveta tekemään ollenkaan. Viihtyy yhtä lailla taivuttamassa organisaation prosesseja oikeaan malliin kuin toteuttamassa tietojärjestelmiä tukemaan niitä. Analyyttinen persoona, joka tunnistaa kehityskohteet nopeasti ja pyrkii kaikin keinoin korjaamaan ne. Erityistä mielihyvää Annelle tuottaa niin prosessien kuin teknologian kannalta huippuunsa hiotut CRM-järjestelmät. Vapaa-aikana juoksee kartan kanssa metsässä.

Lue lisää

Janne Maijanen

Architectures & Technology

LinkedIn profiili

Analyyttinen ja asiakeskeinen, mutta kuitenkin muutoksen ajava voima. Jannen erikoisalaa ovat arkkitehtuurit sekä liiketoiminnan tarpeiden ja näkökulmien kääntäminen määrätietoiseksi tiedonhallinnan tekemiseksi. Jannen kattava työhistoria varmistaa, että hän kykenee keskustelemaan sujuvasti niin johtotason päättäjien kuin järjestelmäkoodarienkin kanssa huolehtien, että tavoite pysyy kirkkaana mielessä kaikilla tasoilla. Janne on päässyt soveltamaan osaamistaan monenlaisissa ympäristöissä, joista nousevat esille erityisesti tuotetiedon hallinnan ja teknologiakehityksen projektit. Vapaa-ajallaan Jannen voi löytää kodin lämmön sijasta keskeltä metsää, vuoristoa tai jäätikköä.

Lue lisää

Merja Tarvainen

Architectures, Processes & MDM

LinkedIn profiili

Merjalla on kokemusta erilaisista tiedonhallinta- ja järjestelmäkehitysprojekteista, jotka ovat edustaneet useaa eri toimialaa. Tehtävinä on ollut testausta ja sen suunnittelua, vaatimus- ja toiminnallista määrittelyä, konseptointia, muutoshallintaa sekä kouluttamista. Erityistä osaamista löytyy dataan liittyvästä määrittelystä ja testaamisesta sekä ydintiedonhallinnasta (master data management). Merja on koulutustaustaltaan diplomi-insinööri, pääaineena tietojohtaminen. Merja kokee työssään tärkeäksi painottaa ratkaisukeskeisyyttä, joustavuutta ja ymmärrystä lisäävää vuorovaikutusta.

Lue lisää