Spartalaiset ovat alansa huippuosaajia ja spartalaisen filosofiamme mukaisesti jokainen tekijämme seisoo henkilökohtaisesti tekemistensä takana. Tarinan mukaan sotaan lähteville spartalaisille annettiin evästykseksi lausahdus: ”Tule takaisin kilpesi kanssa tai sen päällä”. Tätä samaa henkeä heijastelee arvolupauksemme, jossa laskutusta tehdään vain tuotetusta lisäarvosta. Tämän lupauksen voimme antaa, koska jokainen tekijämme todella on alansa huippuosaaja.

Tiedonhallinnan konsultointi tuo osaamisemme projektien ja hankkeiden johtamiseen, arkkitehtuurin luomiseen, palvelunhallintaan, kouluttamiseen, mentorointiin, toimittaja ja työkaluvalintoihin, tiedonhallintaan yrityskauppa tilanteissa ja oikeastaan kokolailla mihin tahansa mitä osaat keksiä. Pitkän kokemuksen turvin on helppo luvata homman kuin homman hoituvan. Spartalaiset ovat kiperien muutostilanteiden konkareita ja toimintatapamuutosten aikaansaajia.

Projektijohtaminen

Spartalta löytyy kokemusta isompien ja pienempien projektien ja hankkeiden vetämisestä. Niin tärkeitä kuin budjetit ja aikataulut ovatkin niin tärkein tähtäys täytyy olla aina siinä minkälaista vaikutusta projektilla saadaan aikaiseksi. Teknisesti täydellisesti budjetissa, aikataulussa ja laajudessa valmistunut projekti voi olla vaikutuksiltaan mitätön ja siihen käytetyt rahat näin hukattu. Meillä on ymmärrys siitä mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä jotta projekteista saadaan hyöty irti.

Palvelunhallinta

SLAt ja ITILit ovat tuttuja, mutta hienoja sanoja ja sertifikaatteja oleellisempana pidämme, että meillä on ihan oikeaa käytännön kokemusta palvelunhallinnan pystyttämisestä ja pyörittämisestä. Pystymme kertomaan maksatko saamastasi palvelutasosta liikaa tai liian vähän palvelun jatkuvuuden varmistamiseksi.

Koulutus

Ne jotka eivät osaa niin opettavat? Spartalaiset ovat lähteneet muuttamaan tämänkin ”viisauden” pohjaoletuksia ja jakavat tietojaan niitä haluaville. Tällä hetkellä koulutamme sekä ydintiedonhallintaa että identiteetin ja pääsyn hallintaa. Jos sinulla on tarvetta koulutukselle, ota yhteyttä ja räätälöidään tarpeisiisi sopiva paketti.

Mentorointi

Tavoitteenamme on saada asiakkaamme oppimaan tekemään asiat itse eikä laskuttaa samasta työstä loputtomiin. Uskomme että vain tällä tavalla päästään todelliseen kehitykseen. Soihdunkantajia on syntynyt aiempiin asiakkuuksimme ja niitä tulee taatusti syntymään myös tuleviin. Leviävä tieto ja ymmärrys on työmme suurin palkkio.

Toimittajavalinnat

Toimittajavalinnoilla on suuria ja pitkäkestoisia vaikutuksia. Toimittajaa ei kannata valita sokkona vaan kysyä apua ihmisiltä, jotka tuntevat alueen. Teemme valinnat luottamuksella ja objektiivisesti, sillä emme ole sitoneet itseämme mihinkään teknologiaan tai suurtoimittajaan.

Työkaluvalinnat

Työkaluvalinnoissa oleellista on ymmärtää mitä on hankkimassa ja mihin tarpeeseen. Olemme tehneet valintoja monenlaisiin työkalutarpeisiin vuosien varrella ja tunnemme työkalujen lisäksi myös niiden toimittajat. Koska emme ole kenenkään teknologiasta riippuvaisia kykenemme kertomaan rehellisesti mikä sinun tarpeeseesi on sopivin ratkaisu.

Ota yhteyttä

Sparta Consulting logo