Tehokkaalla tiedon hyödyntämisellä on saatavissa merkittäviä liiketoimintahyötyjä, onpa kyse sitten tietohallinnosta, taloushallinnosta, myynnistä, henkilöstöhallinnosta, hankinnasta tai tuotannosta. Kaikki tieto ei ole tasa-arvoista, sillä arvo realisoituu vasta, kun tietoa käytetään.

Tiedätkö sinä miten tietosi arvo muodostuu kussakin ajanhetkessä? Mikä tieto on organisaatiolle arvokasta ja minkä takia? Me kykenemme selvittämään miten tietosi muuttuu euroiksi ja kaiken lisäksi pidämme huolen siitä, että tietosi tekee töitä liiketoimintasi edistämiseksi optimaalisella tavalla. Laadukkaalla tiedolla voidaan toki tehdä laadukasta raportointia, mutta miksi pysähtyä siihen, kun samalla työllä voidaan päästä myös tulokselliseen operatiivisen toiminnan tiedolla johtamiseen. Tämä on se paikka, jossa tietosi todella kykenee luomaan arvoa organisaatiollesi.

 
 

Taloushallinto

Haluatko parantaa laskutuksesi toimivuutta tai kehittää CAPEX-ymmärystäsi paikkansapitävän varallisuustiedon perusteella? Oletko hämilläsi esim Solvency II- tai Basel III -regulaatioiden kanssa? Asioiden läpinäkyväksi tekemisen edellytys on ymmärrys tiedosta ja sen virtauksesta organisaatiossa. Meillä on ymmärrystä IT:n lisäksi liiketoiminnasta ja kykenemme yhdistämään nämä kaksi maailmaa toisiinsa.

Myynti & Markkinointi

Asiakassegmentoinnit, myynnin johtamisen tehostaminen, asiakaspalvelun parantaminen ja lisämyyntimahdollisuuksien tunnistaminen ovat varmasti kaikkien tavoitteissa. Katsotaan yhdessä läpi teidän tilanteenne ja katsotaan mikä on seuraava askel sinun myyntitoimintosi kehittämisessä paremman tiedon avulla.

Tietohallinto

Aiheuttaako konserniraporttien luonti päänvaivaa? Ovatko kaikki järjestelmäsi nykyisen prosessin kannalta välttämättömiä? Tiedätkö mikä todellisuudessa on se kevein tapa, millä liiketoiminnan tietotarpeet tulisi tyydytettyä? Otetaanko tästä selvää ja tunnistetaan järjestelmäkentästä se osa, joka on tarpeeton?

Henkilöstöhallinto

Henkilötietolainsäädännön noudattaminen on kaikille pakollista. Tiedätkö sinä mitä se käytännössä tarkoittaa HR-prosessiesi näkökulmasta? Miten on työhönottoprosessin jouhevuuden laita? Onnistuuko vuosikertomuksen luominen vaivatta HR-tietojen osalta? Meillä on kokemusta henkilöstötietojen kehittämisestä laajalla skaalalla ja kykenemme takuulla tuomaan uusia näkökulmia haasteidenne ratkaisuun.

Hankinta ja logistiikka

Varastojen optimointi, toimitusvarmuuden parantuminen, hankintakanavien konsolidointimahdollisuudet ja koko toimitusketjun hallinnan tehostaminen on mahdollista laadukkaammalla tiedolla. Materiaalihallinnon ja hankintatoimen resurssien ohjaaminen parhaiten tuottavaan työhön ei sekään ole vierasta. Katsotaan millä tiedolla prosessisi käy ja otetaan koneesta parhaat tehot irti!

Materiaali- ja palvelutuotanto

Hyvin suunnitellulla tuotetietojen hallinnalla saadaan aikaan tuloksia tuotantoprosessien läpimenoajoissa ja virhekustannuksien vähentämisessä. Tuotannon resurssi- ja ohjaustiedon ollessa kunnossa varmistetaan nopea reagointikyky globaalissa markkinassa. Kykenemme tuomaan sinulle näkyvyyttä ja hallintaa tuotantoosi olivatpa tuotteesi sitten projekteja, pultteja tai palveluita.

Ota yhteyttä

Sparta Consulting logo