Sinusta Spartan konsultti?

Sparta on kokonaisvaltainen tiedonhallinnan asiantuntijatalo. Olemme konsultointiyritys, jonka jokainen jäsen kokee intohimoa dataa ja tiedonhallintaa kohtaan. Keskitymme vaikuttamaan tiedonhallinnan ydinkysymysten äärellä.

Verkostoidu

Spartan työnantajalupaus

Sparta on hieman toisenlainen datakonsultoinnin talo. Työskentelymme ytimessä on tuottaa vaikuttavaa lisäarvoa asiakkaalle, sekä toimia aidosti konsulttiemme muovaamana työyhteisönä.

Taktiikkamme
  • Spartan konsultit vievät eteenpäin ratkaisuja, joilla on oikeasti merkitystä asiakkaan liiketoiminnalle. Arvolupauksemme mukaisesti jopa laskutuksemme perustuu asiakkaan kokemaan arvoon. Ja me otamme tämän tosissamme. Tämä ei aina tarkoita asioiden tekemistä asiakkaan alun perin suunnittelemalla tavalla – luotamme kokemukseemme ja etsimme todelliset juurisyyt, emmekä hoida vain oireita. Tällä tavalla saamme aikaiseksi aidosti kestävää jälkeä.
  • Suhtaudumme työhömme intohimoisesti ja asiaankuuluvalla vakavuudella. Spartalla kaikki ovat keskenään samanarvoisia ja saavat olla juuri sellaisia kuin ovat. Organisoidumme projektien ja asioiden ympärille, eikä meillä ole perinteistä linjaorganisaatiota.
  • Suuret voitot saavutetaan yhdessä. Asiakastoimeksiannot toteutammekin vähintään kahden hengen tiiminä. Menestys rakennetaan työskentelemällä rinta rinnan, niin toisemme, kuin asiakkaidemme kanssa.
  • Uskomme siihen, että ammattilaisilla todellinen työtyytyväisyys syntyy valtaosin mielekkäästä päivittäisen työn sisällöstä. Siksi panostamme siihen, että projektit joita teemme, ovat oikeasti asiakkaalle vaikuttavia ja tekijöilleen sopivan haastavia. Jokaisen ammattilaisemme oman ydinosaamisen hyödyntäminen ja osaamisen kehittäminen on Spartan liiketoiminnan peruskivi.

Näin tie spartalaiseksi etenee

1

Ensimmäinen kontakti spartalaisen kanssa. Verkostoidumme mielellämme erilaisten data- ja projektiosaajien kanssa. Erityisesti meitä kiinnostaa kuulla, mitä juuri sinä haluaisit päästä seuraavaksi tekemään. Ensimmäinen keskustelu tapahtuu tyypillisimmin puhelimitse.

2

Seuraavana askeleena on tutustumishaastattelu, jossa haluamme kertoa sinulle Spartan tarinaa ja avata organisaatiokulttuuriamme. Haluamme myös kuulla millaiset asiat sinua innostavat, ja millaisessa ympäristössä sinä viihdyt ja menestyt parhaiten.

3

Haluamme varmistaa, että jokaiselle hakijalle tulee realistinen ymmärrys spartalaisen konsultin arjesta. Seuraavana vuorossa onkin syventävä haastattelu, jossa mennään vielä tarkemmin projektitasolle. Pääset myös itse kertomaan osaamisestasi vielä tarkemmin. Tässä keskustelussa on mukana myös spartalainen konsultti kertomassa tosielämän tarinoita viimeaikaisilta projektitantereilta.

4

Seuraavaksi pääset sanoittamaan osaamisesi ja terävöittämään sinua kiinnostavat tehtävät Sparta CV:n muotoon. Tätä kautta pystymme selvittämään ja sopimaan, mikä voisi olla juuri sinulle sopiva ensimmäinen Sparta-projektisi!

5

Kun yhteinen tulevaisuus sarastaa kirkkaana, on aika allekirjoittaa työsopimus. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ammattitaitoisten konsulttiemme joukkoon!

Ilmoittaudu spartalaiseksi

Mikäli innostuit Spartan tarinasta, ja koet että sinusta voisi olla spartalaiseksi, haluamme kuulla sinusta! Olemme kasvuyritys ja palkkaamme riveihimme uusia ammattilaisia aina kun näemme että molemminpuolinen innostus ja kiinnostus löytyy.

Konsulttityössä roolisi pystytään muodostamaan kiinnostuksen kohteidesi ympärille. Meillä ei ole yhtä muottia, johon kaikki potentiaaliset konsultit yritetään sovittaa. Pikemminkin pyrimme löytämään potentiaalisille spartalaisille mielenkiintoiset dataprojektit. Roolisi voi painottua esimerkiksi informaatioarkkitehtuuriin ja governance-hankkeisiin, tai voit olla osaava käsitemallintaja, ETL-guru, tai vaikkapa kokenut cloud-asiantuntija.

Tyypillisimmin asiakasprojektimme lähtevät liikkeelle ylätasolta – asiakkaan liiketoiminnan ymmärtämisestä. Asiakkaan tarpeiden pohjalta ne kohdentuvat esimerkiksi tieto- ja käsitemallien konseptointeihin, tiedon laadun kehittämiseen, teknisiin järjestelmätoteutuksiin tai järjestelmäintegraatioihin. Voit siis olla kiinnostunut niin liiketoimintalähtöisestä konsultoinnista, erilaisista mallinnuksista, teknisistä ohjelmistototeutuksista – tai näiden yhdistämisestä.

Verkostoidu kanssamme ja olemme sinuun yhteydessä!

Verkostoidu

Kysy meiltä

Kysyttävää työmahdollisuuksista tai spartalaisesta kulttuurista?

Oli kyse isosta tai pienestä asiasta, aina kannattaa kysyä! Ansku auttaa.

 

       

Anna-Leena Kontio

Talent Acquisition Lead
Puh. 040 585 4631
ansku@spartaconsulting.fi
LinkedIn-profiili